Bilder av Zigned Go i ett rutnät i perspektiv
Zigned Go

Signera digitalt på nolltid. Helt utan konto.

Ladda upp din PDF, bjud in parter och signera. Juridiskt bindande avtal undertecknade med Mobilt BankID för bara 20 kr – helt utan konto.
Alla priser exkl. moms

Signera med ett knapptryck oavsett enhet
Zigned Go

Signera digitalt på nolltid. Helt utan konto.

Ladda upp din PDF, bjud in parter och signera. Juridiskt bindande avtal undertecknade med Mobilt BankID för bara 20 kr – helt utan konto.

Dra fördel av e-signering för att effektivisera ditt arbete.

Zigned Go ger dig och din motpart möjligheten att skriva under dokument med Mobilt BankID, utan att du behöver binda upp dig.

Så fungerar det

Sätt igång med Zigned Go

Ladda upp ditt dokument

Med Zigned Go kan du ladda upp valfri PDF. Det gör att du kan använda tjänsten för i princip alla dokument som behöver skrivas under. När dokumentet är uppladdat förbereds det för signering.

Ange parter

Ange e-post till alla parter som ska signera. Zigned Go använder e-post för att bjuda in din motpart till att skriva under. När betalning är utförd skickas unika länkar ut till varje part som gör att de kommer åt signeringsrummet.

Betala

Ange dina kortuppgifter för att betala endast 25 kr per dokument. Zigned Go erbjuder som enda tjänst ett enkelt gränssnitt för e-signering helt utan att behöva skapa ett konto först. Det betyder också att du inte binder upp dig på några fasta avgifter. Du betalar enkelt med kort i sista steget innan din alla parter bjuds in.

Signera

När betalning är genomförd bjuds alla parter in till ett unikt signeringsrum för att snabbt och enkelt skriva under dokumentet. Zigned Go använder Mobilt BankID för att signera dokument. För att signer skannar du bara QR-koden, så du behöver aldrig ange ditt personnummer någonstans. När alla parter har signerat mailas en kopia av avtalet ut till var och en.

Zigned Pro

Skriver du och din organisation under flera dokument varje månad?

Med vår kontolösning Zigned Pro betalar du endast 10 kr per dokument, samtidigt samlas dina och dina kollegors utgifter på ett och samma kvitto varje månad för att underlätta bokföringen.

Alla priser exkl. moms

E-signering

Ta steget och använda digitala signaturer för trygga affärer – både för dig och dina kunder

Hur fungerar e-signering?

Elektronisk signering kan göras på massvis av sätt. Från enkla bekräftelser via e-post till signaturer via tjänster som Zigned i kombination med t.ex. BankID. I grunden handlar det om tillit. När du använder Zigned sammanställer vi signaturer, en händelselogg och originaldokumentet i en förseglad och tidsstämplad PDF-fil.

Läs mer

Zigned följer eIDAS

EU-förordningen eIDAS reglerar elektronisk identifiering inom EU. Med eIDAS vill EU skapa förutsättningar för en inre digital marknad som sträcker sig över landsgränserna. Zigned möter alla krav inom eIDAS samt förseglar alla signerade dokument med ett certifikat på Europeiska Unionens lista över betrodda certifikat.

Läs mer

Avancerade signaturer utan personnummer

Med Zigned har du alltid en e-signeringslösning som passar dig och ditt bolag. Från fåmansbolaget till flera hundra anställda vidare till att du vill automatisera alla era processer med Zigned Pro API.

Läs mer

Verifierbara signaturer

Zigned sammanställer alla parters signaturer, en händelselogg för respektive part och originaldokumentet i ett signaturpaket som sedan bifogas i en förseglad och tidsstämplad PDF-fil. Den här PDF-filen är efter det verifierbar i lång tid framöver och helt oberoende av Zigned.

Läs mer

Prova idag

Behöver du skriva under ett dokument?

Det kan vara värt att testa

Pay as you go

Du betalar bara för det du använder

Zigned Go

Ladda upp, bjud in och signera.
Helt utan konto.

20 kr

Per avtal. Exklusive moms.

 • Inget konto
 • Ingen bindningstid
 • Automatisk utskick av signerat dokument
 • Alltid Mobilt BankID

Zigned Pro

Oändligt med avtal, ett kvitto.
Zigned Pro är samma enkla lösning, anpassat för hela ditt team.

10 kr

Per avtal. Exklusive moms.

 • Obegränsat antal användare
 • Obegränsat antal avtal
 • Inga prenumerationsavgifter eller bindningstid
 • Betala bara för de avtal du skickar
 • Lagring av dokument i 90 dagar
 • API-integration
 • Automatiskt utskick av signerat dokument
 • Alltid Mobilt BankID

Zigned Pro API

Integrera och automatisera
din e-signering

2,5 kr

Per signatur. Exklusive moms.

+

2,5 kr

Per dokument. Exklusive moms.

 • Integrera med din webapp eller ditt CRM-system
 • Ingen bindningstid
 • Automatisk utskick av signerat dokument
 • Alltid Mobilt BankID

Med digitala signaturer från Zigned får du en enkel tjänst för alla dina e-signeringsbehov utvecklad i enlighet med EU-standard.

Copyright Zigned AB 2022