Zigned Pro

Digital signering för hela ditt team utan begränsningar.

Bjud in hela ditt team men betala bara för antalet avtal. Juridiskt bindande avtal undertecknade med Mobilt BankID för bara 10 kr.
Alla priser exkl. moms

Bilder av Zigned Pro i ett rutnät i perspektiv
Bilder av Zigned Pro i ett rutnät i perspektiv
Zigned Pro

Digital signering för hela ditt team utan begränsningar.

Bjud in hela ditt team men betala bara för antalet avtal. Juridiskt bindande avtal undertecknade med Mobilt BankID för bara 10 kr.

Alla priser exkl. moms

Förbättra upplevelsen för dina kunder med tryggheten av digitalt signerade avtal utan att behöva låsa upp dig i långa bindningstider.

Bjud in hela ditt team gratis och effektivisera era avtalsprocesser genom att eliminera postgången och resorna.

Så fungerar det

Sätt igång med Zigned Pro

Säker inloggning med Mobilt BankID

Både skapa och logga in på ditt kontot med Mobilt BankID genom att skanna QR-koden eller med en direkt via mobilen. Du behöver aldrig skriva in ditt personnummer för att du ska känna dig trygg att det inte hamnar i fel händer.

Skapa ett obegränsat antal konton. Gratis.

När du skapat ditt konto kan du skapa ett obegränsat antal team för att organisera dina bolag eller organisationsenheter. Varje team får ett separat kvitto som samlar månadens utgifter för lättare redovisning.

Bjud in dina kollegor

Bjud enkelt in dina kollegor att använda ditt Zigned-konto. Varje medlem har antingen rollen som administratör eller medlem – du väljer enkelt! Administratörer har förutom möjligheten att skapa och skicka avtal, även tillgång till hantering av betalsätt, administration av medlemmar och betalningshistorik.

Ladda upp, bjud in och signera

Njut av marknadens enklaste flöde för att skicka iväg ett dokument för e-signering. Ladda upp din PDF och ange sedan e-postadresser till alla parter. När du känner dig redo är det bara att skicka iväg det. Alla parter får då en inbjudan direkt i inkorgen med en unik länk till sitt signeringsrum.

Zigned Pro API

Vill du integrera e-signering i något av era system?

Med vårt API kan du integrera e-signering i externa system till marknadens mest tillgängliga pris. På samma sätt som med våra övriga produkter betalar du bara för det du använder.

Pay as you go

Du betalar bara för det du använder

Zigned Go

Ladda upp, bjud in och signera.
Helt utan konto.

20 kr

Per avtal. Exklusive moms.

 • Inget konto
 • Ingen bindningstid
 • Automatisk utskick av signerat dokument
 • Alltid Mobilt BankID

Zigned Pro

Oändligt med avtal, ett kvitto.
Zigned Pro är samma enkla lösning, anpassat för hela ditt team.

10 kr

Per avtal. Exklusive moms.

 • Obegränsat antal användare
 • Obegränsat antal avtal
 • Inga prenumerationsavgifter eller bindningstid
 • Betala bara för de avtal du skickar
 • Lagring av dokument i 90 dagar
 • API-integration
 • Automatiskt utskick av signerat dokument
 • Alltid Mobilt BankID

Zigned Pro API

Integrera och automatisera
din e-signering

2,5 kr

Per signatur. Exklusive moms.

+

2,5 kr

Per dokument. Exklusive moms.

 • Integrera med din webapp eller ditt CRM-system
 • Ingen bindningstid
 • Automatisk utskick av signerat dokument
 • Alltid Mobilt BankID

E-signering

Ta steget och använda digitala signaturer för trygga affärer – både för dig och dina kunder

Hur fungerar e-signering?

Elektronisk signering kan göras på massvis av sätt. Från enkla bekräftelser via e-post till signaturer via tjänster som Zigned i kombination med t.ex. BankID. I grunden handlar det om tillit. När du använder Zigned sammanställer vi signaturer, en händelselogg och originaldokumentet i en förseglad och tidsstämplad PDF-fil.

Läs mer

Zigned följer eIDAS

EU-förordningen eIDAS reglerar elektronisk identifiering inom EU. Med eIDAS vill EU skapa förutsättningar för en inre digital marknad som sträcker sig över landsgränserna. Zigned möter alla krav inom eIDAS samt förseglar alla signerade dokument med ett certifikat på Europeiska Unionens lista över betrodda certifikat.

Läs mer

Avancerade signaturer utan personnummer

Med Zigned har du alltid en e-signeringslösning som passar dig och ditt bolag. Från fåmansbolaget till flera hundra anställda vidare till att du vill automatisera alla era processer med Zigned Pro API.

Läs mer

Verifierbara signaturer

Zigned sammanställer alla parters signaturer, en händelselogg för respektive part och originaldokumentet i ett signaturpaket som sedan bifogas i en förseglad och tidsstämplad PDF-fil. Den här PDF-filen är efter det verifierbar i lång tid framöver och helt oberoende av Zigned.

Läs mer

Zigned Go

Testa innan du bestämmer dig

Zigned Go levererar exakt samma digitalt signerade dokument som Zigned Pro men utan att du behöver skapa ett konto. Om du är osäker – testa Zigned Go för att bli övertygad.

Med digitala signaturer från Zigned får du en enkel tjänst för alla dina e-signeringsbehov utvecklad i enlighet med EU-standard.

Copyright Zigned AB 2022