Digital signering för hela ditt team, utan begränsningar.

Bjud in hela ditt team men betala bara för antalet avtal. Juridiskt bindande avtal, undertecknade med Mobilt BankID, för bara 20 kr.
Alla priser exkl. moms

Bilder av Zigned i ett rutnät i perspektiv
Bilder av Zigned i ett rutnät i perspektiv

Digital signering för hela ditt team utan begränsningar.

Bjud in hela ditt team men betala bara för antalet avtal. Juridiskt bindande avtal undertecknade med Mobilt BankID för bara 20 kr.

Alla priser exkl. moms

Ta steget och förbättra din effektivitet och kundupplevelse. Med digitala signaturer från Zigned får du en enkel tjänst för alla dina e-signeringsbehov utvecklad i enlighet med EU-standard.

Varför Zigned?

Betala för det du använder. Inte mer.

E-signering med dig i centrum

Zigned fokuserar på det väsentliga. I dagens arbetsmiljö använder vi en uppsjö med digitala verktyg som alla kräver viss inlärning. Zigned städar bort allt onödigt och erbjuder en intuitiv användarupplevelse så att du kan fokusera på dina kunder.

Betala bara för det du använder

Oberoende av hur många avtal du har per dag, månad eller år så betalar du aldrig mer än för det du använder – och alltid till samma låga pris. Zigned är utvecklat med små- och medelstora företag i åtanke för att göra e-signering tillgängligt för alla.

En tillgänglig plattform för alla dina behov

Med Zigned har du alltid en e-signeringslösning som passar dig och ditt bolag. Från fåmansbolaget till flera hundra anställda vidare till att du vill automatisera alla era processer med Zigned REST API.

Alltid med din trygghet i fokus

Du kan alltid känna dig trygg med Zigned. Zigned möter, och i många fall överstiger, alla krav inom EU-förordningen eIDAS. Oavsett vilken av våra tjänster du använder får du alltid dokument signerade med avancerade digitala signaturer (AES) via Mobilt BankID.

Zigned REST API

Vill du integrera e-signering i något av era system?

Med vårt REST API kan du integrera e-signering i externa system till marknadens mest tillgängliga pris. På samma sätt som med våra övriga produkter betalar du bara för det du använder.

E-signering

Ta steget och använda digitala signaturer för trygga affärer – både för dig och dina kunder

Hur fungerar e-signering?

Elektronisk signering kan göras på massvis av sätt. Från enkla bekräftelser via e-post till signaturer via tjänster som Zigned i kombination med t.ex. BankID. I grunden handlar det om tillit. När du använder Zigned sammanställer vi signaturer, en händelselogg och originaldokumentet i en förseglad och tidsstämplad PDF-fil.

Läs mer om hur e-signering fungerar

Zigned följer eIDAS

EU-förordningen eIDAS reglerar elektronisk identifiering inom EU. Med eIDAS vill EU skapa förutsättningar för en inre digital marknad som sträcker sig över landsgränserna. Zigned möter alla krav inom eIDAS samt förseglar alla signerade dokument med ett certifikat på Europeiska Unionens lista över betrodda certifikat.

Läs mer om eIDAS

Avancerade signaturer utan personnummer

Med Zigned har du alltid en e-signeringslösning som passar dig och ditt bolag. Från fåmansbolaget till flera hundra anställda vidare till att du vill automatisera alla era processer med Zigned REST API.

Läs mer om signaturnivåer

Verifierbara signaturer

Zigned sammanställer alla parters signaturer, en händelselogg för respektive part och originaldokumentet i ett signaturpaket som sedan bifogas i en förseglad och tidsstämplad PDF-fil. Den här PDF-filen är efter det verifierbar i lång tid framöver och helt oberoende av Zigned.

Läs mer om hur vi verifierar signaturer

Zigned

Effektivisera era avtalsprocesser med Zigned nu

Skapa ett gratis konto, bjud in dina kollegor och betala bara 20 kr per dokument.

Alla priser exkl. moms

Pay as you go

Du betalar bara för det du använder

Zigned

Effektivisera era avtalsprocesser med digitala signaturer från Zigned

20 kr

Per avtal. Exklusive moms.

 • Obegränsat antal användare
 • Obegränsat antal avtal
 • Inga prenumerationsavgifter eller bindningstid
 • Betala bara för de avtal du skickar
 • Lagring av dokument i 90 dagar
 • API-integration
 • Automatiskt utskick av signerat dokument
 • Alltid Mobilt BankID

Zigned REST API

Integrera och automatisera
din e-signering

2,5 kr

Per signatur. Exklusive moms.

+

2,5 kr

Per dokument. Exklusive moms.

 • Integrera med din webapp eller ditt CRM-system
 • Ingen bindningstid
 • Automatisk utskick av signerat dokument
 • Alltid Mobilt BankID