Zigned jobbar för att göra det enklare att göra affärer i en ny tid

Zigned AB är ett svenskt techbolag som startades hösten 2020 baserat i Uppsala och Stockholm. Bolaget erbjuder tjänster inom e-signering primärt riktade mot små- och medelstora företag samtidigt som plattformen är robust nog att hantera enterprise-kunder. Fokus har sedan starten varit att erbjuda den mest tillgängliga plattformen på marknaden med en affärsmodell som gör det möjligt för alla att bli digitala. Vi erbjuder en branschunik prismodell som endast tar betalt för det värde tjänsten skapar. Som kund hos Zigned betalar du 20 kr exkl. moms per dokument via Zigned Pro eller från 5 kr exkl. moms via Zigned Pro API, helt utan att behöva förhandla eller binda upp dig i något långt avtal. Som en del i att vara den mest tillgängliga e-signeringstjänsten har vi även skalat bort allt onödigt i användarupplevelsen för att det ska vara så enkelt som möjligt att börja och fortsätta använda Zigned – utan att ta tid från din arbetsdag.

Zigned började egentligen väldigt enkelt; Som företagare behövde våra grundare ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att signera digitalt. Ganska fort insåg de att alternativen som fanns var både komplicerade och kostsamma. Det ledde till att de utvecklade en egen lösning. Från början var det bara tänkt att lösningen skulle användas av grundarna, tills en i teamet fick snilleblixten att det kunde finnas andra personer som upplevt samma hinder. Som ett svar på existerande alternativ gick de ut med erbjudandet “Signera digitalt för 20 kr per avtal” som snabbt fick väldigt bra respons.

Sedan dess och fortsättningsvis kommer Zigned utveckla sina tjänster i nära samarbete med sina kunder för att förstå och lösa människors behov i dagens arbetsmiljö och göra det enklare att sluta affärer i en ny tid.

Vi hoppas du uppskattar tjänsten och får lika mycket nytta av den som vi.

Grundare av Zigned Ludvig Edström (VD) och David Jurio (CTO)
Grundare av Zigned Ludvig Edström (VD) och David Jurio (CTO)